odbojka_novo

  • March 25, 2013
  • Admin
  • 0
 

Sa uvjerljivih 3:0 u setovima, odbojkašice “Karlovca” ponovno su pobijedile “Kaštel” iz Pribislavca. Niti u Čakovcu nije bilo većih problema za igračice trenerice Irene Zdjelar što jasno pokazuju rezultati setova 20:25, 19:25 i 12:25. Dva kola prije kraja Karlovčanke tako imaju 16 bodova, tri manje od OK “Vrbovec” koji se za iglenu uš provukao u Zaprešiću gdje je pobijedio nebo sa 3:2. U sljedećem kolu “Karlovac” na domaćem parketu dočekuje OK “Velika Gorica”.
–  Momčad “Plavog zmaja” odgodila je već drugu utakmicu. Utakmica razigravanja od 7. do 10. mjesta planirana za subotu, nije odigrana zbog bolesti koja je prorijedila gostujući sastav OK “Bjelovar”.
 
Odbojkaši karlovačkog drugoligaša “Četiri rijeke” pobijedili su OK “Totovec” sa 3:2 u setovima. Prava sportska priča donijela je veliki preokret nakon što su favorizirani gosti iz Čakovca uzeli prva dva seta. Karlovački sastav se budi i u iduća dva slavi sa 25:21 i 25:23. Nakon stizanja velike prednosti u petom setu mogao je biti samo jedan pobjednik. “Četriri rijeke” bolje su sa 15:8 i stižu do svoje pete pobjede u Drugoj ligi centar.