KABA

Jakovčić: Zastupat ćemo interese građana Hrvatske

KARLOVAC – Nositelj nezavisne liste za europski parlament Ivan Jakovčić predstavio je u Karlovcu svoj program. Naziv nezavisne liste – Europa za sve govori o glavnim ciljevima. Jedina smo nezavisna lista na ovim izborima, a zastupat ćemo interese svih građana Hrvatske, kaže Jakovčić.

Nećemo biti predstavnici političkih stranaka. U fokusu će nam biti projekti za razvoj Hrvatske, najavio je Jakovčić te dodao kako su na listi najistaknutiji stručnjaci iz pojedinih područja. Ovaj tim nije za jednokratnu upotrebu dodao je rekvši kako je ovo priča koja treba trajati.

Na Jakovčićevoj nezavisnoj listi među dvanaest kandidata su i istaknuta liječnica dr. Nela Sršen, zadužena za pitanja zdravlja i zdravstva, zatim sportaš i olimpijski pobjednik Giovanni Cernogoraz, akademkinja Vlasta Piližota, balerina Snježana Abramović Milković koja će biti zadužena za kulturu, te aktualni ministar turizma Darko Lorencin.

Jakovčić kaže da ne želi licitirati brojem mandata,ali nada se kako će u političkoj borbi koju će voditi s dva Golijata, listama SDP-a i HDZ-a, građani prepoznati jednog malog Davida. Dio novca, odnosno parlamentarnih plaća ići će za Hrvatsku kuću u Padovi, u kojoj se liječe osobe oboljele od karcinoma, najavio je Jakovčić.