Kupa na korak do kupa

Nakon kratke pauze kuglači i kuglačice ušli su u posljednju etapu ove sezone. Sutra će se u Ozlju odigrati 2. utakmica finala županijsog kupa za žene. U prvom susretu “Kupa” je pobijedila prvaka 2. lige zapad “Mantinelu” sa 7:1, te je time došla na koračić do tog trofeja. Susret u kuglani Azelija počinje u 17 sati.

U 2. ligi zapad za kuglače sutra u 17 sati na rasporedu je pretposljednje 21. kolo. “Amater” će u kuglani OS “Zrinski” ugostiti ekipu “Plitvica”. Obje ekipe imaju po 21 bod i do kraja sezone igraju za prestiž odnosno bolji plasman. Ogulinski “Klek” koji također ima 21 bod gostuje u Skradu kod “Poleta” koji je na drugom mjestu sa 25 bodova i još ima teoretske šanse za naslov, iako je zaostatak od 4 boda, u smiraju sezone, ogroman. “Željezničar” ,koji se već davno oprostio od druge lige, gostuje u Delnicama kod “Goranina”. U najranijem dvoboju dana , u 15 sati i 30  minuta u Rijeci igraju ekipe sredine ljestvice “Zlobina” i “Mostanje”.

Završnica trećeligaša znatno je zanimljivija. Ekipe “Stare Hiže” i “Kupe” bodovno su otisnute od ostatka društva i imaju po 32 boda. Sutra u 21. kolu “Stara Hiža” igra s “Mantinelom” koja se drži sredine kao Čeh luftmadraca. Ozaljčani  će skoknuti malo dalje do Ravne Gore gdje igraju sa drugom ekipom “Goranke”.