KABA

Nogometne vijesti: Dečki u Zaprešić, cure u Umag

 

– Sutra je dan kada bi više selekcija nogometne škole trebalo odraditi svoje prvenstvene obveze. Mlađi pioniri i pioniri trebali bi u 21. kolu Nogometne lige Središte ugostiti sastave “Hrvatskog dragovoljca”. Sa crnima iz SIgeta mlađi pioniri trebali bi igrati u 10 sati, a stariji u 11 sati i 15 minuta.

 – Kadeti i juniori moraju pak u Zaprešić. Tamo ih u 23. kolu 1. HNL čeka ekipa “Intera”.  Na teren bi po običaju prvi trebali istrčati kadeti i to u 12 sati, dok su juniori svoj randevu zakazali za 14 sati. Na ljestvici kadeti leže na posljednjem 16. mjestu sa 8 osvojenih bodova i dvije utakmice manje od predzadnje “Marosnije” koja ima 10 bodova. Juniori su predzadnji sa 13 bodova a upravo zaprešički “žuti” jedno su mjesto iznad njih sa 16 bodova.

Sezonu nastavljaju i nogometašice. Ženski nogometni klub “Tuškani” sutra putuje u Umag gdje će u 12. kolu 2. HNL zapad-sjever igrati sa ŽNK “Istra”. Utakmica počinje u 14. sati. Ovo je prva utakmica nogometašica obzirom da su prva dva kola proljetnog dijela odgođena zbog poplavljenih terena.  ŽNK Tuškani trenutno je na 4. mjestu prvenstvene ljestvice sa 11 bodova iz 8 odigranih utakmica.