web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Kup Hrvatske stigao u Dugu Resu

ČAKOVEC Borna Petanjek seniorski je prvak Kupa Hrvatske u zračnoj pušci za 2013. Fenomalan rezultat mladog člana SK “Duga Resa” ostvaren je jučer u Čakovcu. Petanjek je imao najbolje kvalifikacijsko vrijeme sa 594 pogođena kruga, međutim rijetko tko je mogao zamisliti da će kao najmlađi finalist (1998. godište) otići do sedmog eliminacijskog kruga. Mladi Dugorešanin pribran je pogodio 202,1 krug. Drugoplasirani Ivan Novoselac iz zagrebačkog “Končara” nešto je kraći sa 201,7 krugova.

Na istom natjecanju nastupili su i članovi SK “Policajac”. Oni su ekipno zauzeli treće mjesto u disciplini zračni pištolj sa ukupno 1677 pogođena kruga. U sastavu “Policajca” bili su Tome Filipčić te Vlado i Matija Cindrić. Pojedinačno je u finale otišao samo Vlado Cindrić (574) i to kao najbolji u kvalifikacijama. Matija je kvalifikacije završio petnaesti sa 553 pogođena kruga, dok je Tome Filipčić bip 19. sa 550 krugova. U finalu po Cindrića se kobnim pokazao peti eliminacijski krug u kojem je ispao. Tako je u konačnici završio na četvrtom mjestu sa 153 pogođena kruga.

 

 

Borna Petanjek seniorski je prvak Kupa Hrvatske u zračnoj pušci. Fenomalan rezultat mladog člana SK “Duga Resa” ostvaren je jučer u Čakovcu. Petanjek je imao najbolje kvalifikacijsko vrijeme sa 594 pogođena kruga, međutim rijetko tko je mogao zamisliti da će kao najmlađi finalist (1998. godište) otići do sedmog eliminacijskog kruga. Mladi Dugorešanin pribran je pogodio 202,1 krug. Drugoplasirani Ivan Novoselac iz zagrebačkog “Končara” nešto je kraći sa 201,7 krugova. 

Na istom natjecanju nastupili su i članovi SK “Policajac”. Oni su ekipno zauzeli treće mjesto u disciplini zračni pištolj sa ukupno 1677 pogođena kruga. U sastavu “Policajca” bili su Tome Filipčić te Vlado i Matija Cindrić. Pojedinačno je u finale otišao samo Vlado Cindrić i to kao najbolji u kvalifikacijama. Matija je kvalifikacije završio petnaesti sa 553 pogođena kruga, dok je Tome Filipčić bip 19. sa 550 krugova. U finalu po Cindrića se kobnim pokazao peti eliminacijski krug u kojem je ispao. Tako je u konačnici završio na četvrtom mjestu sa 153 pogođena kruga.