web karijera 1160*120
web struka 1160*120

HSU s koalicijom SDP-HNS u Dugoj Resi

DUGA RESA – Hrvatska stranka umirovljenika pridružila se u Dugoj Resi koaliciji SDP-HNS. Izgradnja doma za starije i nemoćne, besplatni javni prijevoz za umirovljenike i briga za socijalno najugroženije umirovljenike su glavna poveznica zajedničkog programa.

– Zadovoljni smo što su nas SDP i HNS prepoznali kao kvalitetne partnere. Vjerujemo da ćemo zajedno Duga Resu učiniti živim gradom za sve generacije. Nove društvene usluge za stariju generaciju temeljne su odrednice našeg zajedničkog programa, istaknuo je Josip Sviličić.

– Naši umirovljenici zaslužuju bolju skrb i brigu. Želimo podići kvalitetu života svih dobnih skupina za što imamo veliki potencijal, usprkos negativnoj reputaciji koju gradimo već godinama, naglasila je Vesna Brezović, kandidatkinja za gradonačelnicu Duga Rese.

Koalicijski kandidat za župana Boris Ožanić nadovezao se da je Duga Resa treći grad po veličini u Karlovačkoj županiji s velikim preduvjetima. Razvoj Duga Rese mora biti stup razvoja Županije u cjelini, zaključio je.