TIC Zelena vrata na Turnju počinje s radom

KARLOVAC – Baš na praznik rada, s radom započinje Turistički informativni centar na Turnju. Radno vrijeme bit će od utorka do nedjelje od 9 do 17 sati, no radno vrijeme će se prilagoditi, odnosno produžiti kad se približi špica sezone, a ovisno o potrebama na terenu.

Kao i prošle godine, tako i ove, iz Turističke zajednice grada Karlovca očekuju suradnju sa dosadašnjim partnerima, turističkim zajednicama s područja klastera Lika-Karlovac.

U pripremi je i prodaja suvenira s područja Karlovca. Prodaja bi trebala početi kroz naredna dva tjedna, a u ponudi će se naći proizvodi OPGa i proizvođača suvenira s područja Karlovca i okolice.

Turistički informativni centar na Turnju stajat će na usluzi i privatnim iznajmljivačima za potrebe prijave i odjave turista. S obzirom da je većina privatnih iznajmljivača na području Turnja, bit će im olakšana prijava boravka turista jer neće biti potrebno da dolaze u TIC Korzo.

Podsjetimo, u razdoblju od 14. svibnja do 16. rujna prošle godine TIC Zelena vrata posjetilo je ukupno 54.919 posjetitelja, od čega 39.550 stranih i 15.369 domaćih posjetitelja.