web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Koalicija SDP-HNS-HSU-ZS predala kandidacijske liste

KARLOVAC – Socijal demokratska partija sa svojim koalicijskim partnerima HNS-om, HSU-om i Zelenom strankom predala je danas popodne kandidacijske liste u Županijsko izborno povjerenstvo.

Kandidat za župana i nositelj liste je Boris Ožanić, dok su kandidati za zamjenika župana Mile Bionda iz HNS-a i Bojan Prebežić iz SDP-a.

– Upravo smo postali i službeni predstavnici naše koalicije na ovim izborima. Naša osnovna poruka je da bi željeli nešto promijeniti u radu županije. Evo mene osobno je naviše potaklo na moju kandidaturu jer sam bio dugogodišnji član Županijske skupštine i kao oporbeni vijećnik zaista nisam mogao ništa učiniti. Sve naše dobre ideje nisu se prihvaćale od strane vladajućih, i to je jedan od glavnih razloga da pokušamo nakon dvadeset godina nešto u županiji promijeniti. Vjerujem da ćemo mi na puno bolji način voditi županiju.

Da je to tako govori i naša lista koju ću predstaviti za nekoliko dana. Mi smo na listu izabrali zaista stručne ljude. Imamo na listi šest magistara, četrnaest ljudi sa visokom stručnom spremom, dvanaest sa višom stručnom spremom te pet sa srednjom stručnom spremom i dva studenta. Kao što vidite sastav je zaista dobar i možemo puno zajednički napraviti, poručio je kandidat za župana Karlovačke županije Boris Ožanić nakon što je zajedno sa svojim timom predao kandidacijske liste.