Sutra kreće “Karavana za život”

KARLOVAC – Ljubitelji vožnje na dva kotača odbrojavaju sate do druge Karavane za život – bikeri na cesti koja će se održati sutra na ŠRC Korana u Karlovcu.

Sudionici prošlogodišnje Karavane, koja se iz više smjerova Hrvatske slila u Karlovac, nestrpljivo čekaju ponovno druženje s jednim zajedničkim ciljem – pokazati i dokazati kako motociklisti nisu zanemarivi sudionici u prometu, te da su i ‘bikeri’ samo obični ljudi koji imaju dušu, vole svoj dom, poštuju svoje i tuđe stavove ujedinjeni u namjeri da prežive na cesti i sigurno se vrate svojim obiteljima. Prošle se godine u Karlovcu okupilo oko 2.600 motocikala, a organizatori s pravom ove godine očekuju još veći broj jer su svoj dolazak uz moto klubove s područja cijele Hrvatske, potvrdili i klubovi iz gotovo svih susjednih zemalja.

Obzirom da će sudjelovati motociklisti iz moto klubova s područja cijele Hrvatske i drugih europskih zemalja, iz policije obavještavaju da će poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Kako se u poslijepodnevnim satima očekuje prolazak motociklista kroz grad Karlovac, zbog čega se očekuje otežano odvijanje prometa, mole se svi sudionici u prometu da budu strpljivi i da poštuju upute policijskih službenika koji će tom prilikom upravljati prometom.