KABA

SDP-ovci predstavili program i kandidate – Ožanić župan, Bionda i Prebežić dožupani

KARLOVAC – Osim koalicije desnih, svoje kandidate i liste predstavila je koalicija SDP-HNS-HSU-ZS, ali one na razini županije. Kandidat za župana Boris Ožanić tako je predstavio koalicijski Program razvoja Karlovačke županije u četverogodišnjem razdoblju te svoje ljude koji su na listi za Županijsku skupštinu. Ožanić će se, kaže, zalagati za promjene u načinu upravljanja Županijom kako bi potaknuo ravnomjeran razvoj i ulaganja na području cijele županije te otvaranje novih radnih mjesta, a kao jedan od najvažnijih projekta u mandatnom razdoblju ističe zbrinjavanje otpada na Babinoj gori.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ozanic1.mp3}

Tu je još i nastavak izgradnje regionalnog vodovoda od Ličke Jasenice do Cedtingrada, ali i nastavak i završetak izgradnje druge faze Doma umirovljenika u Karlovcu.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ozanic_2.mp3}

U planu imaju i pokretanje projekta objedinjenog poduzetničkog servisa.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ozanic_3.mp3}

Kandidati za dožupana su HNS-ov Mile Bionda te ogulinski SDP-ovac Bojan Prebežić. Pet kandidata je mlađe od 30 godina, a na listi je 15 žena od ukupno 41 mjesta. Prema stranačkoj zastupljenosti 25 kandidata za vijećnike je iz SDP-a, devet iz HNS-a, pet iz HSU-u i dva iz Zelene stranke.