Josip Benčić: Listu čine stručni i sposobni ljudi

KARLOVAC – Nositelj liste broj 7 i ujedno kandidat Koalicije SDP-HNS-HSU-ZS za gradonačelnika Grada Karlovca je Josip Benčić uz njega , SDP na listi za Gradsko vijeće Karlovca ima ukupno 17 kandidata uz jednog nezavisnog kandidata. HNS uz kandidata za dogradonačelnika Branka Mohorića ima ukupno 4 predstavnika na listi, HSU tri, dok ZS ima jednog kandidata, čulo se na predstavljanju liste ove koalicije za Gradsko vijeće Karlovca.

Kandidat za gradonačelnika Josip Benčić govorio je o sastavu i programu koalicijske liste za Gradsko vijeće te je naglasio da ova koalicija i tim koji su okupili nude bolju, učinkovitiju i pošteniju gradsku vlast, bez nepotizma i lažnih diploma.

Omogućit ćemo transparentno zapošljavanje građana u gradskoj upravi i gradskim tvrtkama. Osnovna intencija našeg rada bit će pokretanje gospodarstva, a grad Karlovac neće više biti grad kroz koji se samo prolazi – istaknuo je,Benčić te dodao kako ova koalicija i tim koji su okupili nude bolju, učinkovitiju i pošteniju gradsku vlast, bez nepotizma i lažnih diploma.

Do sada se gledalo na osobnu korist ili korist uskog kruga ljudi. To ćemo promijeniti, a da bi to ostvarili potrebna je transparentnost u radu, biranju, financiranju i provođenju projekata. U tome ćemo uspjeti kada smo maksimalno otvoreni i pristupačni građanima Karlovca. Grad u kojem će se i stanovnici i turisti zadržavati baza je našeg programa, kazao je Branko Mohorić.

sdp_0805_1