Karamarko: HDZ nekad u provaliji, sad se budi

KARLOVAC – Hrvatski građani primjećuju da se HDZ budi i da se diže. HDZ koji je nekad bio u provaliji parlamentarnog poraza na zadnjim izborima se izvukao. Naša deviza jest kriminal, korupcija van iz HDZ-a, poštenje i iskreno, pravo, autentično domoljublje natrag u HDZ, kazao je Tomislav Karamarko. Istaknuo je kako je HDZ prošao svoju katarzu, a da sad u HDZ-u čekaju vrijeme kad će to učiniti i ostale stranke.

KARAMARKO_U_KARLOVCU_02

– Čekamo vrijeme kad će se i ostale stranke riješiti kriminala, korupcije, nepotizma i ostalih sličnih stvari, koje već sad isplivavaju na površinu. Prema tome, građani su prepoznali da je ovo jedan novi HDZ s novom energijom i moram priznati da sam optimist, jer, doista na terenu naprosto rastemo, bujamo, jačamo i imamo puno novih pristalica. Zadovoljan sam i stanjem u stranci u Karlovačkoj županiji. Imamo dobru, kvalitetnu koaliciju. Vi ste primijetili da mi nismo megalomani. Odbijamo koalirati s bilo kakvim ekstremnim strankama. To ne dolazi u obzir. Mi pripadamo narodnjačkoj skupini europskih stranaka. Mi smo desni centar. Vidite da te koalicije donose dobre rezultate i prihvaćene su jako dobro među našim građanima, kaže Karamarko.

KARAMARKO_U_KARLOVCU_03

Inače, HDZ će u ovoj kampanji potrošiti manje od pet milijuna kuna, rekao je danas Karamarko, dodavši kako nije vrijeme za razbacivanje.

KARAMARKO_U_KARLOVCU_01