web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Puno dobre zabave na Promenadi

KARLOVAC – Šaroliko je danas bilo na prostoru Šetališta dr. Franje Tuđmana. Proljetne promenade u organizaciji karlovačke Turističke zajednice i ovoga su puta privukle brojne posjetitelje koji su imali priliku pogledati izložbu fotografija mladih autora, isprobati vještine gađanja lukom i strijelom uz Dubovačke streličare i još mnogo toga.

Proljetne promenade su zbog kiše jučer odgođene, no danas ni vrijeme koje nije bilo naklonjeno organizatorima nije omelo program. Ovaj vikend bio je glazbeno – kulturni, no ipak nije odrađen cijeli program. Naime koncert KAbine odgođen je za neku od nadolazećih Promenada.

Sljedeći vikend namjenjen je najmlađima, a osim što će imati prilike obojati promenadu, pripremljen je čitav niz događanja namjenjen upravo njima.Biti će tako održana predstava za djecu Ogulinske bajke, Hrvatsko čitateljsko društvo organizira predstavu, radionicu i čitanje priča, Sportsko rekreacijski i plesni klub CasaBlanka održat će animaciju & facepainting, a Karlovački Cicibani koncert.

Nadajmo se samo kako će sljedeći vikend vrijeme biti naklonjenije organizatorima, iako ne sumnjamo da najmlađe karlovčane ni kiša neće zaustaviti da posjete Promenadu.