web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Ivan Baršić : Kolege iz HDZ-a ne znaju kako izgleda grb Duge Rese

DUGA RESA Gradsko izborno povjerenstvo Grada Duge Rese odbilo je danas prigovor HDZ-a u kojem dugoreškog kandidata za gradonačelnika Ivana Baršića optužuju da je na plakatima koalicije HSS-a i HSP-a dr. Ante Starčević koristio grb Grada Duge Rese. U rješenju koje potpisuje sudac Marjan Janjac, potpredsjednik Povjerentva, zaključeno je da je njihov prigovor neosnovan.

U priopćenju Ivana Baršića dalje stoji:

Ovim putem mogu samo još jednom izraziti žaljenje posljednjim postupkom kolega iz HDZ-a, kojima je ovo samo kruna prljave kampanje koju su do sada provodili, manipulirajući službenim dokumentima (oko izdavanja građevinskih dozvola), vrijeđajući i prijeteći otkazima gradskim službenicima, pa sada i lažnim optužbama na moj račun.

Cijelo vrijeme se trudim održati u kampanji jedan civilizirani nivo komunikacije koji bi se trebao temeljiti na argumentiranim raspravama, ali za tako nešto treba korektan politički protivnik. Možda zato kolege iz HDZ-a uporno izbjegavaju direktno sučeljavanje, jer bi i tu morali svoje izjave temeljiti na činjenicama.

Njihov današnji potez me žalosti i zbog još jedne stvari. Kolege iz HDZ-a, koji me na ovako niske načine žele diskreditirati kako bi preuzeli vlast u Gradu, zapravo su razotkrili sami sebe – otkrili su svojim sugrađanima da ne znaju ni kako izgleda grb grada Duge Rese. Sve dalje je suvišno komentirati.