web karijera 1160*120
web struka 1160*120

SDP-ova Brezović: “Pripremamo se za borbu. Dugorešanima treba posao, treba im vratiti dostojanstvo”

KARLOVAC – Bez građana nema promjene. Zato želim pozvati sve one koji nisu izašli na birališta i pravdali to kao “nema se što promijeniti”, kažem ima i mora se promijeniti. Promjene su dobrodošle, komentirala je Vesna Brezović, kandidatkinja za gradonačelnicu Duge Rese koalicije SDP-HNS-HSU-ZS. Naime, 2. lipnja za čelno mjesto ovoga grada borit će se protiv HSS-ova Ivana Baršića. U prvom krugu Baršić je osvojio 36,24 posto glasova, dok je Brezović 26,48 posto. Kratko je prokomentirala i jučerašnju izjavu svojeg protukandidata koji je rekao da su se sve stranke u Dugoj Resi urotile protiv njega.

– To je stvar osobne percepcije, ja nisam bila dio toga, istaknula je Brezović. Za drugo poluvrijeme ove političke utrke najavila je:

– Pripremamo se za borbu. Dugorešanima treba posao, treba im vratiti dostojanstvo. Očekujemo pobjedu, imamo energije, znanja i volje, kaže i dodaje kako je teško da će koalirati s HSS-om, ako dođe do toga, “kako to možemo napraviti kad smo se protiv njihovih metoda i borili sve ovo vrijeme, bilo bi licemjerno”.