web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Gotovo 18 tisuća kuna obiteljima djece oboljele od malignih bolesti

KARLOVAC – Gotovo 18 tisuća kuna prikupljeno je na koncetu “Njima na dar 2013.” za pomoć obiteljima i djeci oboljelih od malignih bolesti.

Prikupljeno je to na karlovačkom koncertu na dan rođendana Jakova Rubida, dječaka oboljelog od leukemije, nakon čijeg je odlaska s ovog svijeta, borbu za obitelji i djece oboljele od malignih bolesti “preuzela” njegova majka Ivančica organizirajući udrugu te ovaj treći po redu, koncert.

– Moramo izraziti veliko zadovoljstvo svim rezultatima našeg trećeg koncerta, a to je odličan mozaični program, puna dvorana od najmanjih do najstarijih, dolazak djece i roditelja iz drugih gradova, uključenost velikog broja djece u aktivnosti oko koncerta i u sami progam koncerta, te ukupno prikupljena sredstva u vrijednosti od 17.890 kuna, koja će biti usmjerena prema najugroženijim obiteljima djece oboljele od malignih bolesti.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su tome doprinjeli, a to su svi izvođači, svi donatori, a posebno svi volonteri koji su pomagali u organizaciji i realizaciji koncerta. Veliko hvala svima, njihov nesebičan doprinos pomoć je našim malenim štićenicima, kazala je Ivančica Rubido.

 

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/njima_na_dar/*{/rokbox}