Krenula rekonstrukcija drugog kolničkog traka Brze ceste

KARLOVAC – Nakon nešto manje od 2 mjeseca, prva faza rekonstrukcije Brze ceste u Karlovcu je gotova. Zapadni kolnički trak je obnovljen u popunosti, a od danas ujutro je pušten u promet.

No to ne znači da su radovi i gužve na prometnicama gotovi. Naprotiv, rekonstruiranim kolničkim trakom sada se vozi dvosmjerno, jer su radovi prebačeni na drugi kolnički trak.

To za neke znači dodatne probleme, jer svi koji se s Banije iz smjera ulice Ante Starčevića žele uključiti na Brzu cestu ili krenuti ravno prema željezničkom kolodvoru, to ne mogu. Moraju ići skroz okolo ulicom Banija pa onda ili do raskrižja s Brzom cestom kod naplatnih kućica ili kroz grad.

Radovi koje obavljaju Ceste Karlovac, a koji su vrijedni 11,5 milijuna kuna bez PDV-a, trebali bi potrajati još idući mjesec, pa s obzirom da se već gotovo dva mjeseca vozimo otežano, moći ćemo izdržati još jedan mjesec.

Vozačima savjetujemo, budući da je sada privremena regulacija prometa promijenjena, da dodatno povećaju oprez kako ne bi došlo do težih posljedica.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/brzacesta_2505/*{/rokbox}