Maras: Karlovac može bolje, ali samo s drugim ljudima

KARLOVAC – Karlovac je grad velikih potencijala, postoji puno malih i srednjih poduzetnika i obrtnika koji na tržište EU plasiraju i do 60% proizvoda, a to Hrvatskoj treba. Grad Karlovac je trebao stati snažnije iza takvih poduzetnika, što nije učinjeno, kazao je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, prilikom obilaska Karlovačke županije.

Činjenica je kako oni nemaju dobru potporu grada, nezaposlenih je previše, nema investitora koje treba ohrabriti. To je zadatak i grada i županije, a te potpore nema, tvrdi Maras.

Ako ste osvojili dva mandata, a ništa u tih 8 godina niste učinili za dobrobit bilo grada ili županije, ne možete se nadati i trećem mandatu, ističe Maras, pogotovo ako ste umjesto lokalne politike zaokupirani onom nacionalnom. Gradonačelnik Jelić previše se bavi politikom Vlade, a to građane Karlovca ne zanima, oni žele znati gdje će se zaposliti, gdje će osnovati svoju obitelj te prehraniti tu obitelj.

SDP nudi upravo brigu o lokalnoj sredini, nudi stručne ljude koji će pokrenuti ovaj grad koji, kako kaže ministar, može bolje, ali samo s drugim ljudima, a ti ljudi su Boris Ožanić i Josip Benčić. Jer da građani žele kontinuitet aktualne gradske i županijske vlasti, HDZ bi pobijedio u prvom krugu.

Za kraj je pozvao sve građane da izađu u nedjelju 2. lipnja na drugi krug lokalnih izbora te odluče o svojoj budućnosti.

maras_sdp