web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Prijetili ubojstvom pa uhićeni

KARLOVAC – Zbog sumnje da su prijetili ubojstvom policija je jučer u poslijepodnevnim satima uhtila dva Karlovčana (56) i (24) godine. Naime, sumnjiči ih se da su u prijepodnevnim satima ispred ugostiteljskog objekta u Karlovcu, u Gradskoj četvrti Zvijezda, prijetili ubojstvom Karlovčanima starim 47 i 50 godina. Danas tijekom dana uhićeni će dvojac uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.

U Gradskoj četvrti Gaza u noći sa 28. na 29. svibnja četvorica državljanina Bosne i Hercegovine provalili su u jedan ugostiteljski objekt odakle su ukrali novac. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

Iste noći nepoznati lopov provalio je u skladišni prostor tvrtke na Dubovcu.

Iz skladišta je ukrao veću količinu piva. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer, u jutarnjim satima nepoznati počinitelj je Karlovčanki staroj 56 godina, dok se pješice kretala u pravcu željezničkog kolodvora u Karlovcu, s ramena istrgnuo torbu u kojoj su se nalazili dokumenti i mobitel. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je deset kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu te jedan prekršaj nasilničkog ponašanja u obitelji također u Karlovcu. Dogodile su se i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s lakše ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.