web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Radionicama i koncertima završava Europski tjedan mladih

KARLOVAC – Karlovačka udruga Carpe diem u našoj županiji organizira Europski tjedan mladih koji se različitim aktivnostima i događanjima obilježava u 33 zemlje koje su uključene u program Mladi na djelu.

Tako je Carpe diem u suradnji sa Savjetom mladih grada Karlovca i Karlovačke županije organiziramo nekoliko događanja na području Karlovačke županije. U Slunju je održano predavanje „Europsko građanstvo – što je imam od toga?”, te je počela provedba istraživanja o potrebama mladih u gradu Karlovcu i u Karlovačkoj županiji.

Završno događanje bit će održano danas s početkom u 16 sati na karlovačkoj Promenadi.

Udruga Izvan fokusa održat će video anketu mladih o potrebama mladih u gradu Karlovcu, bit će održana završna izložba projekta „Rukama stvaraj, a ne udaraj!”, te radionica origamija. U Studiju 8 od 20 sati bit će održan koncert zagrebačkog kantautora i uličnog pjevača Ognjena Bašića, te će biti pušteni baloni s porukama mladih grada Karlovca.

Nakon toga, na parkiralištu Studentskog centra, u dvorištu Oružane Udruga mladih Poluga organizira oslikavanje javne površine i DJ program.