web karijera 1160*120
web struka 1160*120

PickUp Music Festival od 6. do 8. lipnja

KARLOVAC – Novi glazbeni festival „PickUp Music Festival“ mladi iz udruge Izvan fokusa pripremaju iz dana u dan uz slogan „Karlovački Šanac nikada nije ZVUČAO bolje!“.

Premijerno izdanje festivala, na jedinstvenoj lokaciji – Šancu, uz kvalitetne zvukove čak 20 izvođača, što iz Karlovca, što iz okolnih gradova, počinje 6. i traje do 8.lipnja. Ulaz je besplatan. Program prvog dana počinje u 20 sati, a otvaraju ga gosti iz Zagreba –bendovi Orvel i Se’am. Atmosferu će zagrijati i lokalne snage iz Absorticka te već iz svima dobro poznatog Downcast art-a. Vrhunac večeri očekuje se uz svjetski proslavljeni Cold Snap iz Čakovca. I u nastavku festivala očekuju vas zanimljiva imena, u petak i subotu nastupa 12 bendova iz Karlovca, Zagreba, Koprivnice, Samobora, Duge Rese… Najzvučnija imena u petak su WeCreate i Free ride iz Zagreba, a u subotu Me As Well iz Karlovca i Agharti iz Samobora.

pfest

Posebnost u popratnom programu je „Glazbeni PickNik“ gdje sve posjetitelje tijekom subote poslijepodne očekuju dekice u parku uz akustične izvedbe bendova i kantautora. Festival će osim glazbene umjetnosti u popratnom programu njegovati filmsku i fotografsku umjetnost. Istovremeno članovi udruge Izvan fokusa otvorit će natječaj za najbolju koncertnu fotografiju, a kroz svoje redovne radionice mlade fotografe će dodatno educirati o fotografiranju na koncertima. Festival ujedno potiče mlade na volonterstvo i ekološku osvještenost. Naime, 20 – ak volontera će brinuti o čistoći parka za vrijeme festivalskih aktivnosti.

picupfest