Top Shop od četvrtka u Karlovcu!

Sponzorirani članak

KARLOVAC – Studio Moderna – TV Prodaja d.o.o. odlučila se udomaćiti u još jednom gradu otvaranjem 19. dućana upravo u Karlovcu. Novi Top Shop dućan rezultat je sve većeg interesa od strane kupaca koje oduševljava njihova šarolika ponuda.

U Top Shopu možete pronaći brojne poznate brandove koji će vam pomoći da svoj dom učinite udobnijim, olakšati vam svakodnevne aktivnosti ili djelovati blagotvorno na vaše zdravlje. Kosmodisk je prvi od mnogih koji već više od 20 godina brine o zdravlju naše kralježnice. Dormeo asortiman za spavanje je snove pretvorio u potpuno novo iskustvo i postao sinonim za kvalitetu i udobnost svakog doma. Delimano nas uči kako zdravije kuhati uz posuđe s keramičkim premazom te imati više vremena za sebe. Shark proizvodi za čišćenje će u potpunosti zaštititi vaš dom od brojnih alergena i bakterija te mu dati zavidan sjaj, dok u Walkmaxx obući možete uvijek izgledati moderno, osjećati se poletno i raditi na toniranju svojih mišića. Tu je i široka lepeza ostalih proizvoda koje Top Shop nudi te smo uvjereni da ćete pronaći nešto što će razveseliti vas ili vaše najmilije.

Dođite na otvorenje novog Top Shop dućana u vašem gradu 6. lipnja 2013. u Karlovčanki u 10 sati. Karlovčane očekuju brojne ekskluzivne ponude, osmijeh ljubaznog osoblja te pokloni iznenađenja.