KABA

Još 4 dana za prijavu na “Karlovački cener”

KARLOVAC – Još su četiri dana ostala za prijavu (do četvrtka u 20 sati) na večernju uličnu utrku u središtu grada Karlovca – “Karlovački cener”. Na prvu cestovnu utrku na 10 kilometara na stazi s međunarodnim certifikatom dužine, dosad se prijavilo 120 atletičara i atletičarki iz Hrvatske, Slovenije, BiH te Njemačke, a najavljeni su i atletičari iz Mađarske.

Najatraktivnije ime utrke svakako je najbolja hrvatska dugoprugašica i najbolja europska atletičarka za mjesec travanj Lisa Christina Stublić, koja je ovih dana i posjetila Karlovac i razgledala trasu utrke u društvu organizatora, predsjednika AK Karlovca Steve Kostadina, glavnog sponzora Roberta Franjkovića iz tvrtke Colapis te najbolje karlovačke atletičarke Katarine Smiljanec.

“Karlovački cener” održat će se u petak, 14. lipnja, s početkom u 20 sati, a prije toga, u 18 sati, održat će se i četiri utrke na 1.500 metara za
učenike i učenice 5. i 6., odnosno 7. i 8. razreda.

Prijave su otvorene za registrirane atletičare i rekreativce, dakle za sve zainteresirane, a online se mogu obaviti na ovoj adresi:
http://www.racebase.hr/hrv/dogadjaj/7