web karijera 1160*120
web struka 1160*120

U novu pedagošku godinu krenut će 189-ero mališana, velik dio djece ostao bez mjesta u vrtićima

KARLOVAC – Nova pedagoška godina se bliži, liste za upis djece u Dječje vrtiće Karlovac i Četiri rijeke su objavljene. Iako je ove godine mjesto u vrtiću pronašlo nešto manje od 200 djece, velik dio mališana nije upisan, a to je problem koji je prisutan već godinama.

Ove pedagoške godine u Dječje vrtiće Karlovac i Četiri rijeke ukupno je mjesto dobilo 189-ero djece. Iako ova brojka nije malena, ostaje činjenica da je neupisanih ostalo, rekla nam je ravnateljica dječjeg vrtića Četiri rijeke Lidija Čale.

Isto tako, roditeljima je poručila, ukoliko ne mogu doći upisati djecu u vrijeme predviđeno za upise, da se obavezno jave inače gube pravo upisa u dječju vrtić.

U cilju što brže i bezbolnije prilagodbe djeteta na vrtić ili jaslice na internet stranicama oba dječja vrtića nalazi se letak sa savjetima za roditelje.Inače, ovo je prva godina da se upisi obavljaju posebno za dječji vrtić Četiri rijeke, a posebno za Karlovac, čime su zadovoljni jer je lakše rasporediti djecu, napominje Čale, koja je zadovoljna dosadašnjim radom vrtića kojem je na čelu.

Detaljan popis djece i vrtića koje su dobili, možete pronaći na internetskoj stranici grada Karlovca, kao i na stranicama dječjeg vrtića Karlovac, odnosno četiri rijeke.