web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Epilog fizičkog sukoba u Ogulinu – sedam sukobljenih ”zaradilo” kaznene prijave

OGULIN – Sedam muških osoba između 11 i 46 godina fizički se sukobilo u ogulinskom naselju Struga, javlja PU karlovačka. Sukob se dogodio 9. lipnja oko 2,30 sati, a fizičkom sukobu prethodio je onaj verbalni, no koji je točno razlog, policija ne navodi.

Od sedam sukobljenih, četvero punoljetnika bilo je pod utjecajem alkohola od 0,66 do 1,97 promila, dvoje punoljetnika teško je ozlijeđeno, a jedan maloljetnik lako.

Ovom sukobu prethodila su i dva narušavanja javnog reda i mira u ulici Bernardina Frankopana iste noći, između 1 i 2,20 sati, kada je također došlo do fizičkog sukoba više muških osoba starih od 11 do 46 godina, od kojih je jedna punoljetna osoba bila pod utjecajem alkohola od 1,4 promila i koja je tom prilikom lako ozlijeđena.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Sudjelovanja u tučnjavi, protiv svih sudionika nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava, a protiv 19-godišnjaka i kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja tjelesne ozljede maloljetnoj osobi.

Protiv šest učesnika, nadležnom prekršajnom sudu bit će proslijeđen i Optužni prijedlog, a protiv još jedne osobe i Optužni prijedlog zbog prekršajne neodgovornosti djeteta.