KABA

U četvrtak počinje obilježavanje Dana Duge Rese

DUGA RESA – Ovogodišnji program obilježavanja Dana Duge Rese za koji će biti izdvojeno 45 tisuća kuna proračunskih sredstava, upotpunit će izrazito domaće snage. Program traje 4 dana, od četvrtka 27. do nedjelja 30. lipnja. Cijelokupni program je besplatan za sve posjetitelje.

27. lipnja program počinje Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Grada Duge Rese u 10 sati, a u 18 sati u kinodvorani POU Duga Resa bit će izvedena kazališna predstava za djecu ”Djevojčica i roda”.

28. lipnja na Kuglani na Inzlu bit će organiziran kuglački turnir, u predvorju kinodvorane u 10 sati je otvorenje izložbe slika i crteža Marije i Vladimira Halovanića ”Mala retrospektiva”, a u 18 sati je gitaristički koncert gitarističke sekcije POU Duga Resa. Na kupalištu kod OŠ Vladimir Nazor u 17 sati počinje utrka čamaca.

Subotu, 29. lipnja, obilježit će izložba rukotvorina Sekcije narodnog veza i rukotvorina KUD-a ”Sveti Juraj” od 13 do 19 sati u predvorju kinodvorane, u kojoj će pak u 19 sati početi Međunarodni folklorni susret. Večer završava koncertom na otvorenom na kupalištu kod OŠ Vladimir Nazor od 21 sat.

Posljednjeg dana, 30. lipnja, u 18 sati na dugoreškom stadionu je humanitarna nogometna utakmica ”Stari protiv mladih” za udrugu Sunce, a od 16 sati počinju aktivnostima na kupalištu kod OŠ Vladimir Nazor kao što su projekcija filma, igre bez granica te EU Party do 2 sata u noći.