web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Više od tisuću posjetitelja Riječnog kina – večeras program za djecu

KARLOVAC – Više od tisuću posjetitelja posjetilo je jučer Riječno kino uz Karlovačko. Program je otvorio turnir u PlayStationu 3, a 8 natjecatelja okušalo se u video igri Fifa 2012. Najbolji je osvojio bogat poklon paket te pravo na sudjelovanje u finalnom turniru koji se održava posljednji vikend Riječnog kina uz Karlovačko. Pobjednik cijelog turnira bit će nagrađen video igrom za PlayStation 3.

Središnji, filmski dio večeri obilježila je projekcija komedije slavnog irskog dramatičara Martina McDonagha “Sedam psihopata”. Čini se da su i Karlovčani prepoznali ovaj uradak s obzirom da je film nakon projekcije zaslužio pljesak i to svih 800 filmoljubaca koji su sjedili posvuda – na stolicama, klupama, dekicama, pločama, skakaonici, ručnicima i naravno, na luftićima.

Večer je zaključena nastupom karlovačkog metalnog kvinteta sa ženskim vokalom Downcast Arta.

Večeras vas očekuje posebni dio projekta naziva Riječno kino za djecu, u okviru kojeg će na Foginovom po prvi puta biti održana kazališna predstava. Na daske koje i na Foginovom život znače stat će Karlovčanin Peđa Gvozdić i Talijan Giulio Settimo koji će izvesti predstavu Najbolji prijatelji Gradskog kazališta Zorin dom. Početak je u 20 sati.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/rijecno_kino_2107/*{/rokbox}