web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Noć elektronske glazbe “Glow” u karlovačkoj utvrdi Stari grad Dubovac

KARLOVAC – U subotu, 27. srpnja, Stari grad Dubovac zasjat će novim sjajem u sklopu događaja “GLOW” koji organizira projekt urbane scene Reforma Music Events. Događaj je namijenjen osobama starijim od 21 godine, a voditelj projekta Vazmenko Pervan o odabiru lokacije kaže: “Nakon ultramodernih prostora zagrebačkog Hypo Centra i Muzeja suvremene umjetnosti u kojima smo organizirali nekoliko događaja protekle
sezone, činilo se kao zanimljiv izazov udahnuti malo svježeg, urbanog duha ovoj lijepoj osmostoljetnoj građevini. Lokacija je zaista perfektna, okruženje idilično, čak će nas i vrijeme odlično poslužiti. Obzirom da karlovačka, pa čak i zagrebačka regija ljeti oskudijevaju ovakvim događajima, vjerujem da će štovatelji elektronske glazbe i clubbinga općenito znati prepoznati skriveni sjaj koji se ovog vikenda skriva u šumi iznad Karlovca.”

Dug glazbeni program ispunjavat će drevne zidine svježom produkcijom iz svjetskih žarišta elektronske glazbe, ponajprije kroz nu disco, house, soulful, deep, tech-house, electro i techno stilove. Ovakvi događaji su rijetkost, stoga samo pratite misteriozan sjaj u brdu na kraju ceste – i nećete pogriješiti.” – navodi Puffy Zion, jedan od izvođača, najavljujući odličnu zabavu.

Uz Puffyja će nastupiti i Apollo Eighteen, mlad i perspektivan glazbeni producent iz Krapine, čiji je posljednji “Just A Minute” EP izašao pod labelom “Planet Acetate”, uz izvrsne kritike. “Drago mi je opet biti dio ovog projekta, nakon odličnog partija na krovu Muzeja suvremene umjetnosti nastavlja se se sa zanimljivim lokacijama i seli u Karlovac, u zidine Starog grada Dubovca. Doživite spoj starog grada i moderne glazbe u subotu od 22:00. Ne sumnjam da će biti jednako dobro, ako ne i bolje, kao i na krovu.”

Treći izvođač, alias Professor Shite! najavljuje postavljanje novih standarda lokalnog clubbinga: “Ako organizacijski sve prođe u redu i karlovačka publika se pokaže kao dobar “materijal”, zasigurno ćemo se opet sresti još koji put tijekom godine. Stalo nam je da se Karlovac malo pokrene – ogroman potencijal je tu, a mi imamo pune rukave kvalitetnog gradiva.”

više: www.facebook.com/ReformaMusicEvents