web karijera 1160*120
web struka 1160*120

U ponedjeljak potpisivanje ugovora o projektima razminiranja

KARLOVAC – U uredu župana Karlovačke županije u ponedjeljak će svečano biti potpisani ugovori s izvođačima radova na poslovima razminiranja u Karlovačkoj županiji.

Ugovori će biti potpisani uz nazočnost župana Ivana Vučića, ravnateljice Ureda za razminiranje Vlade RH Dijane Pleštine i ravnatelja Hrvatskog centra za raznminiranje Dražena Jakopca.

Riječ je o projektima razminiranja iz Programa Europske unije za Hrvatsku IPA 2009 kojim će u Karlovačkoj županiji biti financirano razminiranje projekata razminiranja u visini 1,5 milijuna eura. Ugovore o poslovima razminiranja potpisat će direktor tvrtke Istraživač d.o.o. iz Nuštra Vladimir Franjić, za projekt razminiranja Područje naselja Sabljaki Modruški i Vajin Vrh u općini Josipdol, direktor tvrtke DIZ-EKO d.o.o. iz Zagreba Andrija Fjamengo, za projekt Područje naselja Đurin potok, Pašin potok, Lug Koranski, Kordunski Ljeskovac, Bogovolja i Komesarac u općinama Cetingrad i Rakovica, direktor tvrtke HEKSOGEN d.o.o. iz Dubrovnika Tomislav Krmek za projekt Područja naselja Petrunići, Mali Kozinac i Veliki Kozinac u općinama Barilović i Generalski Stol. Svečanost počinje u 10 sati.