web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Gimnastički kamp u Selcu poprima međunarodni karakter

SELCE – Karlovački gimnastičari proveli su nevjerojatne trenutke na sedmodnevnim pripremama u sklopu Gimnastičkog kampa u Hostelu u Selcu. Veliki šator na igralištu omogućio im je tri treninga dnevno neovisno o vremenskim prilikama.

Da se vrijedno radilo i treniralo potvrdit će i glavni tajnik HOO-a Josip Čop, ravnatelj HOA-e Milan Kolman, predsjednik HGS-a Stevo Tkalčec i predsjednik ŽTO Mario Vukoja. Tijekom dvodnevnog posjeta uvjerili su se u predani rad u Kampu. Prvenstveno su došli zbog trenerskog seminara koji se održavao pod pokroviteljstvom HOA-e i HGS-a te su se tijekom boravka uvjerili, a na odlasku i pohvalili organizaciju i napore izvršnog organizatora GK SOKOL Karlovac na čelu s predsjednikom Željkom Šančićem i koordinatorom seminara Ratkom Vukovićem. Posebno su pohvalili dobre uvjete koje je osigurao domaćin Hostel Karlovac u Selcu pod vodstvom direktora Marijana Karlića. Sve upućuje da će nadležne institucije i dalje podržavati organizaciju seminara i Kampa te gimnastičari već sada mogu u kalendar aktivnosti za slijedeću godinu ubilježiti Selce i pripadajuće sadržaje.

Nakon odlaska Karlovčana kući, u Hostel stižu gimnastičari iz Čakovca, kao i gosti iz Slovenije – ukupno njih oko 70. Dolaskom gimnastičkih prijatelja iz Maribora i Ljubljane ovogodišnji gimnastički kamp poprima i međunarodni karakter.

gimnastika_kamp2