web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Prekogranični volonterski kamp

OZALJ / GVOZD – LAG Vallis Colapis traži dva volontera za prekogranični volonterski kamp koji se pod nazivom „Kraljevski kamp” održava od 26. kolovoza do 1. rujna.

Projekt “Prekogranično umrežavanje volontera za lokalni razvoj” je dio IPA prekograničnog programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina, a nadogradnja je projekta koji je nedavno završen i zahvaljujući kojem je otvoreno pet volonterskih centara u dvije države. Cilj je okupiti zainteresirane volontere i povezati ih sa institucijama i pojedincima kojima je potrebna njihova pomoć.

Mjesta još ima, a prijaviti se možete na adresi lag.volonter@gmail.com, a potrebno je samo da imate između 18 i 30 godina, te da ste zainteresirani za rad s djecom i mladima.

Ako i ne uspijete sudjelovati u ovom kampu, postoji mogućnost da u budućnosti ostvarite svoju želju za volontiranjem, naime biti ćete pohranjeni u bazi podataka Volonterskog ceentra.

Ovo je inače drugi u nizu kampova iz ovog projekta, prvi je održan u Banja Luci, a predviđeno je da će u ovom kampu sudjelovati 30 volontera iz Siska, Vrginmosta, Ozlja, Kutine, Petrinje, Dervente, Gradiške, Laktaša i Banja Luke.