web karijera 1160*120
web struka 1160*120

I ove godine na Danima piva Obrtnički sajam – najavljen bogat program

KARLOVAC – Deseti po redu Obrtnički sajam bit će održan od 31. kolovoza do 8. rujna na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana, najavljeno je to na danas održanoj press konferenciji. Na prostoru od 600 kvadrata u šatoru, kao i predprostoru od 100 kvadrata bit će zanimljivih događanja za sve posjetitelje. Inače, Obrtnički sajam se odvija u sklopu Dana piva, pokrovitelji sajma su Ministarstvo poduzetništva i obrta te Karlovačka županija i Grad Karlovac.

Na sajmu posjetitelje očekuje 41 izlagač od toga čak 23 obrta iz Karlovačke županije, a bit će nazočna Obrtnička komora Istarske županije, jedan izlagač iz Primorsko – goranske, dva iz Zagrebačke županije te jedan izlagač iz Osječko – baranjske županije. Na Obrtnički sajam u Karlovac stižu i tri izlagača iz Slovenije. U sklopu sajma najavljene su i dvije manifestacije, Revija frizura te 10. Gastro izložba delicija Karlovačke županije koja će ove godine okupiti 10 najboljih restorana s našeg područja.

U program će se uključiti i karlovačka Trgovačko – ugostiteljska škola te Udruga vinara, vinogradara i voćara iz Ozlja, gosti iz Šibensko – kninske županije te maslinari s otoka Krka. Gastro izložba je 3. rujna dok će revija frizura biti održana 5. rujna s početkom u 20 sati. Predstavit će se 8 frizera. Osim standardnih dnevnih i svečanih frizura sigurno će zanimljivo biti vidjeti afričke frizure koje će na reviji zablistati uz tradicionalni afrički ples praćen bubnjem.

Osim toga svakodnevno će ozaljsko – vivodinski vinari prezentirati svoje proizvode, dok će u nedjelju 1. rujna svoje sireve napravljene u Mini sirani prezentirati Prirodoslovna škola Karlovac, 2. rujna inovator i obrtnik Slavko Hrgić održat će zanimljivu prezentaciju. A kako bi obrtnicima – izlagačima olakšali prezentaciju Obrtnička komora svima koji izlažu proizvode podmiruje trošak štanda od 12 kvadrata.