web karijera 1160*120
web struka 1160*120

SPORT INFO

KARLOVAC – Pobjedu u 2. kolu 2. HNL Središte ostvarili su kadeti NK Karlovac 1919. Oni su na pomoćnom igralištu do stadiona BČČ svladali zagrebački “HAŠK” s 1:0. Gol za domaće postigao je Patrik Lesić u 12. minuti. Juniori nisu bili tako raspoloženi i od istog protivnika izgubili su s 2:0. U idućem kolu “plavo-bijeli” gostuju u Zagrebu gdje će ih dočekati selekcije “Španskog”.


SISAK – Mlađi i stariji pioniri Nogometnog kluba “Karlovac 1919” danas su gostovali u Sisku. U drugom kolu Prve hrvatske nogometne lige Središte Zagreb selekcija mlađih pionira “Segeste” pobijedila je goste s 3:0. U nešto boljem izdanju bili su stariji pioniri. Njihova utakmicazavršila je 1:1.


DUGA RESA – Judo klub “Duga Resa” započinje s upisom novih članova. Upisi će se vršiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:30 u maloj dvorani Srednje škole “Duga Resa”. 


KARLOVAC – Rukometaši Karlovca sutra igraju pripremnu utakmicu s dosad najjačim protivnikom . U školsku sportsku dvoranu dolazi dobro znani protivnik, RK Dubrava. Ova će biti pravi uvid u snagu karlovačkog premijerligaša kojeg potresa financijska kriza. Došlo je do promjene termina održavanja utakmice. Umjesto u najavljenih 19:30 utakmica će početi u 18:30.