Otvoren 10. Obrtnički sajam

KARLOVAC – Pod pokroviteljstvom Karlovačke županije, Grada Karlovca, te Ministarstva gospodarstva i poduzetništva na Danima piva otvoren je 10. Obrtnički sajam. Na prostoru od ukupno 700 kvadrata predstavlja se 45 izlagač. Obrtnici su se nakon 3 godine stanke, prošle godine vratili na Dane piva i svojim sadržajem oplemenili cjelokupnu pivsku manifestaciju.

Tradicija se nastavlja i ove godine, čime su i više nego zadovoljni. Iako su prošle godine nudili 7 večernjih programa, ove godine odlučili su se samo na dvije manifestacije, istaknuo je predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković. U utorak 3. rujna bit će održana Gastro izložba, a u četvrtak 5. rujna svoje umijeće pokazat će Ceh frizera na izložbi frizura.

Iako su trendovi u gospodarstvu i dalje negativni, ovaj sajam ipak nudi priliku obrtnicima da sklope nove ugovore koji će im potaknuti poslovanje, kazala je na otvorenju sajma dogradonačelnica Marina Kolaković, dodavši kako na Danima piva, manifestaciji koja nudi prvenstveno zabavu, netko ipak mora i raditi.

Njenim riječima pridružio se zamjenik župana Karlovačke županije Josip Šafar poželivši svim izlagačima što bolji uspjeh na sajmu, puno novih poslovnih suradnji te proglasio 10. Obrtnički sajam otvorenim.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/10_obrtnicki_sajam/*{/rokbox}