Gastro oduševio ponudom, restorani Karlovačke županije imaju što ponuditi

KARLOVAC – Petog dana karlovačke pivarijade posjetitelji su imali priliku uživati u gastronomskoj ponudi karlovačkih ugostitelja te njihovih gostiju iz drugih županija kao i iz susjednih zemalja Slovenije i BiH. Riječ je o 10. Gastro izložbi koju već tradicionalno organizira Ceh ugostitelja Karlovačke županije. Gastro je otvoren u sklopu Obrtničkog sajma. Uz ugostitelje predstavila se i Trgovačko ugostiteljska škola iz Karlovca, točnije učenici te škole za posjetitelje su spravljali koktele.

gastro2

Posjetitelje Gastra pozdravili su domaćini Darko Stanković, predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije i predsjednik Ceha ugostitelja Karlovačke županije Miro Prugovečki. Na prezentacijskom prostoru Trga susreta 10. jubilarni Gastro otvorio je župan Karlovačke županije Ivan Vučić. Goste Gastra pozdravio je i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec te gradonačelnik Karlovca Damir Jelić.

gastro3

I ovaj Gastro je pokazao da su Karlovački ugostitelji u samom vrhu hrvatske gastro scene. Većina restorana koja se jučer predstavila posjetiteljima njeguje obiteljsku tradiciju te to smatraju glavnim adutom svog uspjeha. Neki od restorana pozicionirani su na obalama naših rijeka te i to smatraju kao prednost, naravno glavna prednost je dobra hrana koju bez sumnje spravljaju, a što dokazuju i brojne nagrade i priznanja stručnjaka.