Novi poraz i gol nakon 345 minuta !

5

KARLOVAC – Nogometaši “Karlovca 1919” poraženi su i u četvrtom kolu 3. HNL Središte. Ovaj put svladala ih je ekipa NK “Maksimir”. U današnjoj utakmici Karlovčani su bili najbliže bodu međutim potpuni manjak koncentracije u dva navrata servirao je gostima tri boda. Izgleda da su “plavo-bijeli” odlučili isprobati baš svaki loš scenarij koji je moguć pa su danas gol primili već u 2. minuti. Malobrojni gledatelji, njih stotinjak, pravo se nisu ni sjeli , a na semaforu je već stajalo 0:1. Glavninu utakmice domaći sastav imao je loptu u nogama. Nije to bila jedna od bunker utakmica gdje su se svi sabili pred vrata Turkalja poput prve dionice u Bistri. Prilike su se redale i s jedne i s druge strane. U drugom dijelu gosti debljaju vodstvo i to na tragikomičan način. Prvo je suđen jedanaesterac zbog prekršaja unutar prostora. Udarac igrača maksimira Turkalj brani. Međutim desetak sekundi kasnije sudac dosuđuje novi kazneni udarac za goste iz Maksimira. Razlog je lopta koje se od pete odbila u ruku jednom igraču “Karlovca 1919”. Drugu priliku gosti ne propuštaju i odlaze na visokih dva razlike. Sve je bilo jasno.

– Ne znam što reći nakon ovakve utakmice. Borili smo se , dali smo sve od sebe i opet poraz. Super treniramo, imamo odličnog trenera. Stvarno ne znam gdje je zapelo. Mjesecima nemamo Uprave. Iz dana u dan je sve teže. Dečki nemaju za doći na trening. Pješače po 15 kilometara. Više od borbe ne možemo dati. Možemo jedino obećati da ćemo se truditi iz kola u kolo. Sveg ostalog nam nedostaje. Počevši od kvalitete, kazao nam je nakon utakmice kapetan Matija Mišić.

No ipak, ako se već nije došlo do prvog boda, barem je srušeno prokletstvo gola. U 75. minuti utakmice (345. minuti u 3. HNL) “plavo bijeli” su konačno pronašli put do mreže. Mišić je ubacio s lijeve strane protivničkog šesnaesterca. Lopta pronalazi glavu Krunoslava Peretina koji prekida neželjeni post. Karlovačko razdoblje bez pogotka uvelike premašuje trajanje “Apokalipse danas” i to redateljevu verziju.

–  A da. Sad ćemo se golu veseliti kao reprezentacija San Marina. Ne znam što bih rekao. Nadam se da će od sada biti bolje. Idemo u goste Udarniku i vjerujem da ćemo tamo uzet neki bod te da će igra biti znatno bolja, nada se MIšić.

Minutu prije gola gostujući igrač dobiva direktni crveni. Treći gol “Maksimir” postiže u posljednjim sekundama i to u situaciji kada se obrana nije niti igrala već se svim silama nastojalo loptu preseliti u šesnaesterac “zelenih”. Nažalost, nesmotrenost i kontra gostiju stavili su točku na “i”. U petom kolu “Karlovac 1919” gostuje u Kurilovcu kod ekipe “Udarnika”. 

{denvideo http://www.youtube.com/watch?v=JhkOlGBep0E&feature=youtu.be}

error: Content is protected !!