Sutra u Bihaću počinje 11. Međunarodni ekološki sajam EKOBIS

KARLOVAC – Županijska komora Karlovac i ove godine organizira zajednički nastup članica na Međunarodnom ekološkom sajmu EKOBIS 2013, koji će biti održan u Bihaću od 12. do 15. rujna.

Predstavit će se tvrtke Karlovačka pivovara, Ka Travel, Frak, Herba Produkt, Interplan te Domes, kao i Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske, Obrtnička komora Karlovačke županije i inovatori Udruge inovatora Karlovačke županije.

Inače, Karlovačka županija je ovogodišnji partner Sajma te su planirani sastanci između predstavnika dviju susjednih regija. Osim u izlagačkom dijelu, sudjelovat će se i na Međunarodnoj konferenciji o regionalnoj suradnji “Održivi razvoj u zaštićenim područjima”, koja će biti održano u četvrtak u 13 sati. Na njoj će župan Ivan Vučić te direktor Regee Julije Domac održati izlaganje na temu “Energetska efikasnost i korištenje održivih izvora na primjeru Karlovačke županije”.

Ujedno, obilježit će se i 15. obljetnica potpisivanja sporazuma o suradnji između karlovačke Županijske komore i Privredne komore Unsko-sanskog kantona.

error: Content is protected !!