KABA

Sajam udruga i Mladi za jesen u gradu ovog vikenda na Promenadi

KARLOVAC – Ove subote na karlovačkoj Promenadi i u Šancu bit će održan Sajam udruga. Treću godinu zaredom od 9 do 14 sati predstavit će se 56 udruga i posebno je zadovoljstvo što ta brojka s godinama ne pada, kazala je gradska pročelnica Ureda za društvene djelatnosti Andreja Navijalić.

Cilj sajma je da udruge predstave svoje djelatnosi koje su praćene od strane Grada i da se umreže s gradskim institucijama, nadodala je Navijalić. Nova kvaliteta sajma je manifestacija ”Mladi za jesen u gradu” koja će biti održana u sklopu Sajma udruga, a ove godine naglasak je stavljen na edukaciju.

Tako je organizirano 9 različitih radionica tijekom petka za učenike osnovnih i srednjih škola, a večernja događanja bit će kulturnog karatera najavila je Sandra Živanović iz udruge Carpe Diem.

U petak vas očekuje ”Čitanje pod zvijezdama” Hrvatskog čitateljskog društva i gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić, a subotnji kulturni program upotpunit će karlovački bendovi.

Inače Sajam udruga organiziraju udruga Carpe Diem i grad Karlovac koji vas pozivaju da dođete i u petak i u subotu na Promenadu kako bi pogledali aktivnosti kojima se karlovačke udruge bave, a možda se i odlučite uključiti u rad barem jedne od njih.