56 udruga predstavlja se građanima na Sajmu udruga

KARLOVAC – Petu godinu za redom na karlovačkoj Promenadi u tijeku je Sajam udruga. Predstavlja se 56 udruga i posebno je zadovoljstvo što ta brojka s godinama ne pada, kazala je gradska pročelnica Ureda za društvene djelatnosti Andreja Navijalić. Grad Karlovac godinama kroz program za mlade potiče rad udruga koje kroz Sajam dobiju mogućnost predstaviti svoje aktivnosti građanima jer udruge kao dio civilnog sektora su ipak naše najveće blago, istaknula je prilikom obilaska štandova zamjenica gradonačelnika grada Karlovca Marina Kolaković.

Tako su danas program upotpunile Karlovačke mažoretkinje, plesni klubovi, puhački orkestar, a svoj rad predstavila je i karlovačka policija.

U skolpu sajma odvija se manifestacija Mladi za jesen u gradu, tako da su se događanja odvijala još sinoć unatoč kiši koja je malo odgodila program. Gledalište ispred fontane na Promenadi popunilo se publikom svih dobnih skupina, a Roko Bunčić svojom akustičnom svirkom napravio je odličan uvod kratkoj predstavi ”Plavo je” Učeničkoga doma Karlovac. Za to vrijeme, šetnica je bila prepuna fotografija na noćnoj izložbi Izvan fokusa, a u Šancu su logorsku vatru održavali izviđači Izviđačkog odreda ”Vladimir Nazor”.

Večeras u 20 sati na karlovačkoj promenadi bit će predstavljena turistička karta Karlovca koja je orijentirana na mlade turiste i je prva takva karta Hrvatskoj i nakon toga nastup bendova Lizards i Wanderlust te mladoga kantautora Luke Belanija. Inače Sajam udruga i Mladi za jesen u gradu organiziraju udruga Carpe Diem i grad Karlovac.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/Sajam_udruga_Karlovac_2013/*{/rokbox}

foto: Ivana Belančić & Barbara Vučić


error: Content is protected !!