Zvonko Buk prvak županije

OZALJ/SLUNJ – Zvonko Buk iz ogulinskog Kuglačkog kluba Klek, pobjednik je pojedinačnog prvenstva Karlovačke županije za seniore. Buk je u slunjskoj kuglani “Šanac” srušio 1170 drvca. Prvenstvo Kuglačkog saveza Karlovačke županije održavalo se tijekom vikenda na dvije kuglane u Slunju i Ozlju. Nastupio je 41 kuglač iz svih županijskih klubova.

– Svi smo još nekako u fazi priprema pred samo prvenstvu. Konkurencija isto nije baš najbolje pripremljena. Nadam se da će se to malo popraviti. Što se tiče plasmana “Klek” je pomladio ekipu. Redovito se trenira i vjerujemo u ostanak u 2. Hrvatskoj ligi zapad, kazao je uoči sezone Zvonko Buk , KK Klek – 1. mjesto.

– Osobno sam zadovoljan. Dvoje najboljih s prosjekom od 580 i nešto čunjeva ispunilo je moja očekivanja. To je nekako i bila moja želja. Da imamo igrače koji mogu tako gađati. To svakako još nije na nivou prve lige ali je na nivou naših liga. Sve u svemu vrlo dobro, ocijenio je Josip Latković, predsjednik KSKŽ

Drugo mjesto pripalo je kuglaču “Mostanja” Davoru Celinščaku koji je srušio 1159 drvaca. s 1145 drvaca treći je bio Zdravko Cegur kuglač od ove sezone trećeligaša “Željezničara”.

– Kako je Zvonko rekao s obzirom na to da prvenstvo nije počelo i da nitko još nije uigran , ovi rezultati su sasvim solidni. Kako će to izgledati u skorijoj budućnosti vidjet ćemo. Ekipe su više manje podjednake, priča drugoplasirani Davor Celinščak iz KK “Mostanje”.

– Kad pogledam da sam iza Buka koji je nastupao u prvoj ligi i Celinščaka koji je već par godina jedan od vodećih igrača u našoj županiji, zadovoljan sam svojim trećim mjestom. Ovaj rezultat ću posvetiti svom unuku Roku, zadovoljno će Zdravko Cegur iz KK “Željezničar”.
kuglanje_prvenstvo_up
   Celinščak, Buk, Cegur – trojac u najboljoj formi uoči sezone 2013/2014

Prvenstvo kuglača počinje narednog vikenda. U drugoligaškom društvu KSKŽ ima po dva predstavnika iz Ogulina (Klek, Obrtnik) i Karlovca (Amater SH, Mostanje). Ozaljska Kupa brani naslov prvaka 3. lige zapad zone Karlovac – Gorski kotar. Prošlosezonski prvak trećeligaške zone Ogulin – Lika , KK Obrtnik istu formu probat će nastaviti i u 2. ligi zapad. Prvo subotnje kolo u kuglani Doma oružanih snaga Zrinski, nudi nam upravo duel novog drugoligaša s karlovačkom ekipom Amater Stara Hiža.Evo parova:

2.HKL – Zapad, sub. 5. listopad

Klek – Mostanje; Ogulin, 17 sati
Amater Stara Hiža – Obrtnik; Dom OS “Zrinski”, 17 sati

3. HKL – Zapad (Karlovac – Gorski kotar)

sub. 5.listopad
Mantinela(KA) – Gomirje; Dom OD “Zrinski”, 10 sati
Kamačnik – Kupa (Ozalj) ; Vrbovsko, 17 sati
Goranka – Korana (Slunj) ; Ravna gora, 17 sati

ned. 6. listopad
Željezničar(KA) – Mladost ; Dom OS “Zrinski”, 10 sati

3.HKL – Zapad (Ogulin – Lika)

sub. 5. listopad
Policajac (OG) – Vatrogasac ; Ogulin, 13:30 sati
Policajac (GS) – Euphoria (OG) ; Gospić, 16 sati

ned. 6.listopad
Poštar(OG) – Karlobag; Ogulin, 10 sati
Velebit 2 – Klek 2(OG); Gospić, 10 sati
Željezničar branitelj (OG) – Gacka; Ogulin, 14 sati
Rakovica – Visočica(GS) ; Plitvice, 16:30 sati
kuglanje_prvenstvo_up6
kuglanje_prvenstvo_up_2
kuglanje_prvenstvo_up_3

 

error: Content is protected !!