Potpisani ugovori o suradnji na projektu ”I ja mogu biti poduzetnik”

KARLOVAC – Župan Karlovačke županije Ivan Vučić te načelnik poljske općine Igolomia Jozef Risak potpisali su danas Memorandum o suradnji na projektu “I ja mogu biti poduzetnik”. Cilj projekta je promocija poduzetništva u školama obiju regija kroz razvoj održivog europskog partnerstva među lokalnim i regionalnim vlastima, obrazovnim ustanovama i udrugama civilnog društva.

Projekt je krenuo s provedbom u kolovozu ove godine sa školama i institucijama-partnerima, a aktivnosti će se provoditi do 31. srpnja 2014. godine. Ovim projektom, kaže župan Vučić, želi se naglasiti da je obrazovanje o poduzetništvu od najranije dobi do sveučilišne razine jako bitno, ali i da će unaprijediti suradnju s poljskim partnerima, kako na obrazovnom tako i na gospodarskom planu.

U sklopu projekta bit će održane radionice na temu razvoja poslovnih ideja i pisanja poslovnih planova, program ”Prati moju sjenu”, uređivanje ”školskog inkubatora”, natječaj ”Najbolja poslovna ideja i plan”, sajam dječjih poslovnih idjea te međunarodna konferencija i seminari, najavila je voditeljica projekta Nikolina Belančić Arki.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/poduzetnistvo_zupanija_ugovori/*{/rokbox}

error: Content is protected !!