Motoristi se oprostili od svog prijatelja i kolege Marijana Vlašića

KARLOVAC – Karlovački motoristi oprostili su se danas od svog dragog kolege i prijatelja po oktanu Marijana Vlašića. Podsjetimo, 36-godišnji Marijan nastradao je u nedjelju u teškoj prometnoj nesreći kod Rima, kada je putujući iz smjera Zagreba, vozač osobnog automobila prešao na njegovu stranu te ga udario i usmrtio.

Svjedoci smo kako na stranicama crne kronike gotovo svakodnevno čitamo naslove vezane uz pogibiju motociklista, bilo njihovom, bilo krivicom vozača automobila ili drugih sudionika u prometu.

Nažalost često se događa i da nastradalom sudioniku prometne nesreće nitko ne pruži pomoć do dolaska hitne pomoći, stoga će osim edukacije o poštivanju prometnih pravila, očito trebati provesti i edukaciju o pomoći unesrećenima.

Još jedan mladi život je nažlost izgubljen, a na nama kao zajednici je da se pobrinemo da što manje čitamo naslove u crnoj kronici, sljedeći put kad ste na cesti nemojte na motoriste gledati kao na opasnost na cesti, već kao na ljudska bića, nisu nepogrešivi, ali često su žrtve nemarnih vozača.

Kolonom kroz grad, te turažom motora prijatelji i kolege su se oprostili od Marijana, uz poruku: Imamo samo jedan život, obratite pažnju na nas!

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/motoristi1610/*{/rokbox}

error: Content is protected !!