KABA

Mirsad Bećirović viceprvak Hrvatske

ZAPREŠIĆ – Mirsad Bećirović postao je državni viceprvak u taekwondo tehničkim formama u SA3 kategoriji. Riječ je o prvom Otvorenom Taekwondo tehničkom prvenstvu Hrvatske u formama održanom u Zaprešiću, a na ovom međunarodnom natjecanju sudjelovalo je 223 natjecatelja iz šest zemalja. Uz domaćina Hrvatsku, tu su bili predstavnici Bosne i Hercegovine, Slovenije, Slovačke, Češke i Mađarske.

Nastupili su i ostali članovi Taekwondo Kluba Karlovac i bili su iznimno uspješni. Tako su seniori ekipno osvojili prvo mjesto dok su kadeti bili treći, a Taekwondo Klub Karlovac imao je i najbolji par u tehničkim formama Mateu Beršinić i Marka Strussu.

Pojedinačno kod seniora, Marko Strussa osvojio je prvo mjesto u kategoriji SA2, Matea Beršinić u kategoriji SB2 bila je druga, a Zdravko Ferenčina prvak je u MA3 kategoriji.

Za sjajnim rezultatima seniora nisu zaostajali ni kadeti, Borna Zlatarić sa osvojenim prvim mjestom u KA5, Arijan Jelenović sa osvojenim drugim mjestom u KA3, Mihovil Šavor Radičević osvojio je srebro u KA2 te Nina Protulipac treće mjesto u KB5 kategoriji.

taekwondo_zapresic