2. otvoreni kup Topusko Open

TOPUSKO – Drugi otvoreni kup “Topusko Open” održan je u subotu. Natjecanje u organizaciji karlovačkog KBK “Tigar” privuklo je oko 300 natjecatelja iz 28 klubova.

Domaćin turnira bio je najbolji klub natjecanja.Tigrovi trenera Zorana Cicvare uzeli su 8 zlatnih, 16 srebrnih i 15 brončanih medalja te su skupili 103 boda. Drugoplasirana momčad bila je “Draga” iz Rijeke, trenera Klaudia Vukušića ( 8 zlata , 6 srebra i 2 bronce – 60 bodova), dok je treći bio “Velebit” iz Benkovca, trenera Maria Brzoje (9 zlata, 4 srebra i 1 bronca). U redovima karlovačkog kluba posebno su se istaknuli Mihael Javorović, koji je proglašen najboljim starijim kadetom turnira, zatim Lukas Jurašič, koji je proglašen najboljim mlađim kadetom turnira te Anton Bekić koji je proglašen najboljim mlađim kadetom u kategoriji početnika. Osim navedenih, zlatne medalje su osvojili još Matko Živčić u disciplinama Kick Lightu seniori( +94kg) i Point Fighting, Leopold Katalinić u starijim kadetima (-52kg), Laura Marković u konkurenciji djevojčica (+32kg) i mlađi kadet Karlo Jukić( +47kg).
Srebra su osvojili : Karlo Katalinić, Lucas Radović, Valentino Žunac, Tena Bauer, Leo Mihalić, Lara Despot, Laura Rodman, Ana Pranjić, Mateo Mokole, David Grudić i Danijel Brložan.
Broncama su se okitili: Martina Brozović, Luka Milanović, Nika Radović, Noa Barić, Bruno Vulaković i Fran Drvodelić.
Za “Tigar” nastupili us još: Ivan Kusanić, Luka Repulec, Luka Plivelić i Marko Smolić.
Idući izazovi su Slovenija Open – 09. studenog i međunarodni turnir „ Kutina Open“ – 16. studeni.