Članice Kinokluba Karlovac na edukaciji o poduzetništvu i inovativnom vođenju u Finskoj

FINSKA – Članice Kinokluba Karlovac Ksenija Sanković i Marija Ratković Vidaković proteklog su vikenda boravile u Finskoj na Seminaru svjetske mreže mladih lidera i poduzetnika. Na seminaru je sudjelovalo 50 sudionika iz 13 zemalja odabranih između 934 prijavljenih.

Osim što su stekle nova znanja u području inovativnog vođenja i poduzetništva Ksenija i Marija predstavile i Riječno kino uz Karlovačko te Europsku filmsku mrežu mladih kao dva uspješna projekta u kojima su i njih dvije osobno i Kinoklub Karlovac odigrali važne uloge. Također, u okviru kulturne večeri predstavile su i Hrvatsku i Karlovac simpatičnom prezentacijom, kao i pjesmom karlovačko-samoborskog ženskog zbora Singrlice.

– Edukacije poput ovih od višestruke su koristi: s jedne strane povezujemo se s mladim ljudima sličnih interesa iz različitih dijelova svijeta. Također, stječemo nova znanja i iskustva, ne samo za nas osobno, već i za Kinoklub općenito. I ono posljednje, ali ne i manje važno, prezentiramo Hrvatsku i Karlovac kao kulturnu i turističku destinaciju. Ono što nas posebno veseli je dogovorena suradnja s organizacijom iz Vladivostoka gdje ćemo u rujnu sljedeće godine održati radionicu o event menadžmentu, zaključile su Ksenija i Marija.

error: Content is protected !!