KABA

Zajedničkim snagama umjetnika Karlovca snimljen spot za pjesmu Downcast Arta

KARLOVAC – Mladi i entuzijastični snimatelji i fotografi udruge Izvan fokusa te plesači udruge FREE DANCE snimili su protekog vikenda spot za pjesmu “Face without a name” karlovačkog benda Downcast Art. Osim njih, snimanje su potpomogli EuroTon te MORH koji je ustupio prostore Doma OS RH Zrinski.

Spot odlikuje razvoj radnje s naglaskom na plesnom pokretu i izrazima lica koji prikazuju prijelaz pojedinca iz slobodne, neopterećene, osjećajne i posebne osobe u “dio bezlične mase” istih ljudi koji jedni pred drugima nose masku bezosjećajnosti, a o čemu govore i riječi pjesme, ukratko ide radnja spota.

– Zbog odlične tehničke pripremljenosti spot je pružio i edukativni sadržaj novim i mladim filmašima Udruge Izvan fokusa jer se prilika za produkcijom sastavljenu od više 20 ljudi sa profesionalnom šminkom, rasvjetom i filmskom oprema mladima ne pruža često, a ujedno poslužio i kao “probijanje leda” Downcast art-u za sva buduća snimanja u njihovoj uzlaznoj glazbenoj karijeri, kaže Filip Trezner.

Iduće snimanje i nastavak projekta je u Zorin domu gdje se očekuje i svečana premijera svih spotova iz projekta. Spot za pjesmu “Face Without A Name” bit će objavljen na www.facebook.com/downcastart kroz nekoliko tjedana.