KABA

HDZ šalje pomoć na Filipine

KARLOVAC – Potaknut strašnim slikama s tajfunom poharanog jugoistoka Filipina, Županijski odbor HDZ-a pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za pomoć stradalima. Na žiro-račun Hrvatskog Caritasa uplatili su 2.200 kuna, a inicirano je i da članovi samostalno doniraju novčanu pomoć.

Prizori ljudi koji suostali bez domova, hrane i svega nužnog za dostojanstven život, djece koja plačući dozivaju roditelje, slike stradalih po ulicama, jednostavno nas nisu ostavili ravnodušnima. I sami znamo koliko smo u ne tako davnoj prošlosti ovisili o humanitarnoj pomoći izvana. Poučeni vlastitim iskustvom i kršćanskim duhom pomaganja potrebitima, ovim putem pozivamo sve ostale stranke kao i sve ljude dobre volje da se priključe akciji Caritasa, kako bismo zajedno učinili dobro djelo – poručuju iz HDZ-a Karlovačke županije.

Pomoć je moguće uputiti uplatom na žiro-račun IBAN: HR05 2340 0091 1000 8034 0, poziv na broj 11-13; pozivom na donacijski telefon 060 9010 (6,25 kn po pozivu); te online uplatom na mrežnoj stranici Caritasa www.caritas.hr.