KABA

Radionica “Europsko građanstvo i aktivni građani”

KARLOVAC / DUGA RESA – U sklopu projekta “Demokracija, što je to?” udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih CARPE DIEM, Karlovac, organizira radionicu: “Europsko građanstvo i aktivni građani”.

Radionica je namjenjena članovima Savjeta mladih, udrugama mladih i svim mladima koji žele aktivno djelovati u svojoj lokalnoj zajednici. Cilj radionice je osvijestiti potencijale mladih za aktivno sudjelovanje, doprinjeti društvenim promjenama i održivom razvoju.

Radionica je podjeljena u dva modula i obuhvaća pojam europskog građanstva te aktivnih građana uopće. Kroz radionicu mladi će osvijestiti svoju ulogu u europskom društvu, potaknuti na razmišljanje o temama od interesa za mlade i povrh svega potaknuti mlade da imaju aktivnu ulogu u svojim zajednicama.

Prvi modul radionice održat će se 22.11.2013.g. s početkom u 17 sati, u Demokratskom rasadniku (predvorje kinodvorane Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa), Trg sv. Jurja 3, Duga Resa.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila na adresu info@carpediemka.info . Prijava treba sadržavati osnovne podatke – ime i prezime, godinu rođenja, kontakt i kratki opis dosadašnjeg djelovanja (ako ga osoba ima). Prijave su otvorene do 20.11.2013.