Otvoren 3. Bal vjenčanja u Karlovcu

KARLOVAC – Pripremate se za najvažniji dan u životu? Datum vašeg vjenčanja sve je bliže i hvata vas panika hoćete li uspjeti na vrijeme sve organizirati? Ako je tako, ovog vikenda svakako posjetite 3. Bal vjenčanja, koji je jutros otvoren u Restoranu Kristal.

Buduće mladenke i mladoženje na Balu vjenčanja imaju priliku razgledati, ali i na licu mjesta isprobati sve što će im biti potrebno za njihovo vjenčanje iz snova.

Svoje proizvode i usluge izložilo je 50-ak izlagača. Između ponude novih krojeva vjenčanica i svečanih muških odijela, raskošnih cvjetnih aranžmana, elegantnog svadbenog prstenja, originalnih pozivnica i zahvalnica, foto i video studija, frizerskih salona i ostalih usluga iz industrije vjenčanja, budući mladenci za sebe mogu odabrati ono što najbolje odgovora njihovim željama.

Sve to mogu učiniti na jednom mjestu, bez nepotrebnog stresa, bezbrojnih telefonskih poziva i jurnjave s jednog kraja grada na drugi kako bi sve organizali baš onako kako su zamislili.

Ukoliko ste propustili otvorenje, Bal vjenčanja svoja vam vrata otvara i sutra, od 10 do 20 sati. Požurite, jer i sutra možete osvojiti vrijedne nagrade. Također, bit će tu još mnogih zanimljivih prezentacija i degustacija, još jedna modna revija, a ujedno i izbor modela Hrvatske za model svijeta.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/bal1611/*{/rokbox}error: Content is protected !!