KABA

Karlovčanka Lara Manojlović u Strasbourgu na otvorenju izložbe

STRASBOURG – Hrvatski zastupnik Davor Ivo Stier u suradnji s njemačkim zastupnikom Berndom Posseltom organizirao je u Strasbourgu izložbu fotografija “Vukovar – europska poruka mira” u svrhu obilježavanja godišnjice pada Vukovara.

Izložba je organizirana prilikom zasjedanja Europskog parlamenta u Strasbourgu, a svečana ceremonija otvaranja izložbe održana je početkom tjedna u prostorijama Parlamenta na kojoj su uz novoizabranog predsjednika Europske pučke stranke(EPP) Josepha Daula, nazočili su i hrvatski europarlamentarci kao i njihovi kolege iz drugih zemalja.

Na svečanom otvaranju izložbe dodijeljena su priznanja pobjednicima natječaja za najbolji esej na temu Vukovara; Lari Manojlović (1.mjesto), Ivanu Kosu (2.mjesto) te Lori Skuban(3.mjesto) i Valentini Draženović (3.mjesto). Prvonagrađena, Lara Manojlović učenica Gimanzije Karlovac za naš je Portal fotagrafirala izložbu te atmosferu u Strasbourgu.

Kako taj grad i izložba “Vukovar-europska poruka mira” izgledaju okom jedne gimanazijalke iz Karlovca pogledajte u galeriji.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/Bruxelles_Lara_Manojlovic/*{/rokbox}